GRATIS CBD-PRODUKT I VARJE PAKET

In stock

CBG Olja 5%


32.95 Inc VAT

  • Fullspektrum
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Fullständigt spårbar

Ekologiskt fullspektrum hampaextrakt, blandat i ett bärarolja av hampfrö.

Vi kombinerar 500mg CBG-kannabinoider med ekologisk hampfröolja för att skapa denna tincture lämplig för nybörjare. 5% CBG Olja är särskilt lämplig för dem som nyligen har upptäckt tillskott av CBG.

Användare kan välja att kombinera denna CBG-produkt med CBD-olja om de vill skräddarsy sin egen tillskottsrutin. Oavsett om det används ensamt eller i kombination med någon av våra andra produkter, är 500mg CBG ett utmärkt tillskott till en balanserad kost.

Dosering: 8 droppar dagligen i en eller två doser. Placera dropparna under tungan och håll i 90 sekunder innan du sväljer överflödig produkt.

Recensioner

Write review

Det finns inga recensioner än.

Customers Also Buy

loader-image
cbg oil for pain
100.00 Inc VAT
4.00 out of 5
hemp full of cannbinoids for research
148.99 Inc VAT
5.00 out of 5
59.95 Inc VAT
5.00 out of 5

FAQ

Vad är CBG?

CBG står för Cannabigerol, som är en av många cannabinoider eller kemiska föreningar som finns i cannabis. Vi extraherar CBG från hampavarieten av cannabis för att skapa dagliga CBG Olja produkter.

Vad är Fullspektrums CBG Olja?

Fullspektrum är också känt som helväxt hampextrakt. Detta innebär att Fullspektrums CBG Olja refererar till olja som görs med hela spektret av cannabinoider som finns i hampa. Under extraktionen eliminerar vi inte några cannabinoider, inklusive spårnivåer av THC i denna typ av tillskott. Vår CBG-olja görs huvudsakligen med CBG-kannabinoider och små mängder av alla andra inklusive CBGa, CBD, CBN och mer.

Vilken är mest populär - CBG eller CBD?

Valet beror på personen och ibland deras skäl till att använda hamptillskott, men överlag är CBD, eftersom det har funnits på marknaden mycket längre, mer populärt bland folk. CBG vinner dock definitivt anhängare eftersom många väljer att prova tillskott med denna mindre kända cannabinoid.

Vad kostar CBG Olja?

Vår 5% (mild) koncentration kostar endast €32.95. Denna tincture är 10ml i storlek med 200 droppar per flaska.

Vilken är den ideala dosen för Cannabigerol?

Denna tincture kräver en dos på 8 droppar per dag som start. Denna dos kan ökas veckovis om du känner att du behöver mer. Naturligtvis, när % koncentrationen ökar blir varje droppe mer potent. Så, vår 10% CBG olja kräver färre droppar, 5 per dag som start.

Recensioner

Write review

Det finns inga recensioner än.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products