GRATIS CBD-PRODUKT I VARJE PAKET

Svampar

På Dr. Hemp Me Sverige har vi ett urval av högkvalitativa livsmedels- och hälsotillskott för att möta alla våra kunders behov.

Från gurkmeja till nattljusolja, naturliga sockeralternativ och mer, erbjuder vi en mängd hälsosamma alternativ att välja mellan.

Vad är tillskott?

Livsmedels- eller kosttillskott är ätbara tillskott till en balanserad kost. Deras syfte är att komplettera snarare än att ersätta vitamin- och mineralinnehållet i en persons kost.

Personer väljer att komplettera med våra produkter av olika skäl. Vissa upptäcker genom medicinsk rådgivning att de har en brist på ett visst vitamin eller mineral.

Andra genom egen forskning önskar tillföra mer av ett visst tillskott till sitt dagliga matintag. Slutligen kan de som följer mer begränsade dieter på grund av hälsoskäl eller personliga matval dra nytta av tillsatsen av specifika kosttillskott.

Var kan jag köpa hälsokosttillskott i Sverige?

Här på Dr. Hemp Me har vi ett brett sortiment av livsmedelstillskott att välja bland. Beställ online via vår e-handelsbutik och leveransen är nästa dag inom landet.

Beställningsprocessen är enkel och du behöver inte ens lämna ditt hem! Vår webbshop är mobilvänlig så att du kan beställa alla tillskott och CBD-produkter när du är ute och rör på dig.

Hur lång tid tar det innan de fungerar?

Tillskott fungerar inte som medicin i den meningen att de inte “fungerar” omedelbart eller inom en standardmängd tid. Livsmedels- eller kosttillskott är ett tillskott till maten och behöver tid för att bygga upp en intern, fungerande reserv i kroppen.

Alla tillskott bör, för att fungera till sin fulla potential, tas dagligen för att säkerställa att de bidrar till användarens dagliga matintag. De är ett extra tillskott till dina måltider!

Tillåt minst 4 veckor, ofta mer, för att känna de fullständiga fördelarna med något tillskott. Som med alla livsmedelstillskott är konsekvens nyckeln.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products