GRATIS CBD-PRODUKT I VARJE PAKET

REKOMMENDERA EN VÄN TILL OSS

Ett ärligt rekommendation ses av oss som den finaste komplimangen.

För att tacka våra kunder och välkomna nya vänner till vår gemenskap av CBD-entusiaster har vi skapat Rekommendera en Vän-programmet.

Vill du tjäna €20 att använda mot framtida beställningar?

Det kan du enkelt göra genom att rekommendera en vän till oss. Plus att din valda person tjänar €10!

Varför vänta längre?

Rekommendera en vän 1
Rekommendera en vän

refer a friend 1
refer a friend sliema malta

HOW IT HUR DET FUNGERAR

Det är enkelt! Du kan börja tjäna och dela belöningar redan idag:

Registrera | Logga in: Du måste ha ett konto hos oss för att delta i vårt Rekommendera en Vän-program. Skapa ett konto på vår kontosida om du inte redan har ett. Logga in på ditt konto om du redan är medlem i vår gemenskap.

Besök Poängsektionen: Efter inloggning, besök Poängsektionen i ditt konto.

Hitta Din Personliga Rekommendationslänk: Du kan hitta en personlig rekommendationslänk skapad bara för dig att ge till en vän i Poängsektionen.

Skicka till Vänner: Dela denna personliga länk med din(a) vän(er). De kan klicka på denna länk för att läsa mer om vårt utbud av högkvalitativa produkter och köpa.

Tjäna Pengar: Utöver de poäng de tjänar på sitt första köp, kommer din vän att få en bonus på €10 (1500 poäng) och du kommer att få en bonus på €20 (3000 poäng) för varje vän som använder din rekommendationslänk för att göra ett köp.

Fördelarna: Dessa poäng kan lösas in för kontantrabatter på vårt omfattande utbud av produkter, vilket förbättrar värdet på din resa mot välbefinnande.

Rekommendera en vän bonus

refer a friend referral

POÄNGENS VÄRDEALUE


Du får 0.0066 euro för varje poäng du tjänar. För att säga det på ett annat sätt, så är en Euro lika med 150 poäng. Ju fler poäng du samlar, desto mer pengar kan du spara på dina framtida inköp!

SPRID VÄLBEFINNANDE, TA DEL AV FÖRDELARNA


Att dela vägen till välbefinnande med en vän är den mest givande upplevelsen. Utöver att hjälpa andra uppleva glädjen av välbefinnande, belönar vårt Rekommendera en Vän-program dig också för att göra det.

När du rekommenderar en vän vinner ni båda. Du får €20 (3000 poäng) och din vän får €10 (1500 poäng) plus poäng på sitt första köp.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products